Μια ακόμη ελληνικότατη συνταγή που μας έρχεται από τα νησιά των Κυκλάδων και πλαισιώνει μεζέδες για τσιπουρο-ουζοκαταστάσεις με καλή παρεούλα!!
Ανήκει στην κατηγορία “αλοιφής”. Η γνήσια φάβα παρασκευάζεται από ένα κιτρωπό όσπριο σαν φακή σπασμένη (είναι πολύ διάσημη η φάβα Σαντορίνης) αλλά γίνεται και με αποξηραμένο αρακά.
Η δόση που προτείνεται παρακάτω είναι για 4 μπολ σαλάτα.
Θα βρείτε κι άλλες συνταγές με όσπρια στην ιστοσελίδα μας.
Βαθμολογία
1 άτομα βαθμολόγησαν τη συνταγή
Μέση Βαθμολογία