Μια πανεύκολη πίτσα που σκαρώνουμε σε 10′.
πίτσα χωρίς ζυμάρι
- Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη
Βαθμολογία
- (5 /5)
- 1 rating
- Συνταγή
- Μέθοδος εκτέλεσης
- Κριτικές - Σχόλια Γράμματα
Υλικά
- • ψωμάκια του τοστ (υλικά για κάθε φέτα)
- • 1/2 κουταλάκι βούτυρο για κάθε φέτα
- • λίγο ελαιόλαδο για κάθε ψωμάκι
- • λίγη πάπρικα-βασιλικό-σκόνη σκόρδο
- • 1 κουταλιά ντοματοχυμό ή κέτσαπ
- • 1 φέτα ζαμπόν ή γαλοπούλα
- • 1 φέτα τυρί κίτρινο (γκούντα)
- • 2 λεπτές φετούλες ντομάτας
- • 2 λεπτές φέτες μανιτάρι
- • 2-3 λεπτές φέτες πιπεριάς
- • 2 λεπτές φέτες μπέικον ή τυρί
- *εναλλακτικά μπορείτε να προσθέσετε ελιές, τυρί φέτα, κρεμμύδι κλπ
Βήματα
- Αλείφουμε με ελάχιστο βούτυρο κάθε φέτα ψωμιού και την τοποθετούμε σε ταψί με την αλειμμένη πλευρά να ακουμπά στο ταψί.
- Πασπαλίζουμε με λίγο λάδι, πάπρικα, βασιλικό, σκόνη σκόρδο και αλείφουμε λίγο ντοματοχυμό ή κέτσαπ.
- Καλύπτουμε με μια φέτα ζαμπόν ή γαλοπούλα, μια φέτα τυρί γκούντα. Από πάνω στρώνουμε λεπτές φέτες ντομάτας, μανιταριών και πιπεριάς. Από πάνω σταυρωτά λίγο μπέικον ή τυρί γκούντα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210°C για 10'.
- Recipe Type : Γρήγορες και εύκολες συνταγέςΠίτες/ψωμιά/ζύμεςΦαγητά
- Υλικά :Λαχανικά, Ντομάτα-Πελτές, Πιπεριές, Τυρί-Τυρί κρέμα




Βαθμολογία
1 άτομα βαθμολόγησαν τη συνταγή
Μέση Βαθμολογία