• λαχανικά διάφορα της αρεσκείας μας όπως:πατάτα-καρότο-κρεμμύδι-σκόρδο-πράσινη & κόκκινη πιπεριά-μανιτάρι σε κομμάτια
• αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
• 1 κουταλιά λάδι
Βήματα
ΜΑΡΙΝΑΔΑ. Κόβουμε σε μέτρια κομμάτια τα κρέατα και τα βάζουμε σε ξεχωριστά μπολ. Αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε λίγη ρίγανη και 1 κουταλιά λάδι. Ανακατεύουμε και σκεπάζουμε με μεβράνη (φωτο 1).
Μπορούμε να αφήσουμε για 12 ώρες στο ψυγείo ακόμη και 1 ημέρα να μαριναριστούν ή αν βιαζόμαστε μπορούμε να τα μαγειρέψουμε αμέσως.
Κόβουμε μεγάλα κομμάτια χαρτιού που είναι αντικολλητικό από τη μια πλευρά και αλουμινόχαρτο από την άλλη. Αν δεν έχουμε τέτοιου είδους χαρτί κόβουμε ξεχωριστά αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο και κάνουμε τα ατομικά πουγκάκια.
Κόβουμε όλα τα λαχανικά που επιλέξαμε σε μεγάλα κομμάτια Στην αντικολλητική πλευρά του χαρτιού βάζουμε λίγο δενδρολίβανο και πάνω τοποθετούμε τα λαχανικά μας (1-2 κομμάτια πατάτας-κρεμμύδι-σκόρδο-πράσινη & ικόκκινη πιπεριά-καρότο-μανιτάρι)-φωτο 2.
Πάνω ακουμπάμε 2 κομμάτια από κάθε είδους κρέας. Πασπαλίζουμε ανάλογο αλάτι-πιπέρι-ρίγανη και ραντίζουμε με λίγο λάδι (φωτο 3).
Κλείνουμε το πακέτο καλά σε πουγκί ώστε να μην έχει κανένα άνοιγμα. Αν έχει κενά τυλίγουμε ξανά σε αλουμινόχαρτο και δένουμε με σπάγκο. Βγάζει 6 μερίδες (φωτο 4).
ΨΗΝΟΥΜΕ σε μέτριο φούρνο, στους 180°C για 2,5-3 ώρες. Δοκιμάζουμε αν έχουν ψηθεί τα κρέατα και βγάζουμε από τον φούρνο.
Κάθε πουγκί είναι μια ατομική μερίδα και σερβίρουμε στα πιάτα στον καθένα από 1 πουγκί ή σε πιατέλα όλα μαζί.
Βαθμολογία
0 άτομα βαθμολόγησαν τη συνταγή
Μέση Βαθμολογία