αβγά με καβουρμά

Ο καβουρμάς είναι ένα θρακιώτικο έδεσμα-αλλαντικό που φτιάχνεται από κρέας ανάμεικτο (βοδινό, χοιρινό ή και πρόβειο). Μετά από επεξεργασία των κρεάτων μπαίνουν σε ειδικές μεμβράνες όπως το σαλάμι σε μεγάλες συσκευασίες συνήθως διαμέτρου 10 εκ. Μπορούμε να το φάμε σκέτο αλλά και μαγειρεμένο με διάφορους τρόπους όπως με αβγά και λαχανικά (σε ομελέτα).

Είναι ένα πιάτο-πλήρες γεύμα

Βαθμολογία

  • (5 /5)
  • 2 ratings

Σχετικές συνταγές